Installatör

Ospecificerad ort
Ansök senast: 2022-08-05

Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom Samhällsnät finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi rullar också ut ett 5G-förberett mobilnät och har förvärvat spektrum för att kunna tillhandahålla kommunikationstjänster som motsvarar de samhällsviktiga aktörernas kravbild. Vi är ett statligt bolag med kunder i både privata och offentliga sektorn. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet.

Gillar du att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor samt har intresse för teknik och installation? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Då kan det här vara rollen för dig!

 

Om tjänsten

Nu söker vi Installatör till våra Installationsenheter inom Sverige.

Vi söker dig som inte är rädd för höjder då många av våra installationer sker i master och torn, vilket innebär arbete på hög höjd.

Tjänsten passar dig som har eller vill få mer erfarenhet av installation, koaxialnät, fibernät och som vill komma in i ett företag med härlig gemenskap. Tjänsten är resande.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Installatör kommer du att arbeta med installation, driftsättning, montage av transmissionsnät, telecom- och mobiltelesystem i Teracoms och våra uppdragsgivares anläggningar. I arbetet ingår även att säkerställa egenkontroll och vid behov besiktning av utfört arbete.

Du arbetar på veckobasis tillsammans med minst ytterligare en person och reser hemifrån måndag morgon för att komma hem igen torsdag eftermiddag. Ledig fredag till söndag.

Arbetet kräver därmed att du har samarbetsförmåga och är serviceinriktad gentemot de uppdragsgivare du möter i det dagliga arbetet. Vidare är du praktiskt lagd och gillar att arbeta med kroppen.    

 

Din profil

Du har en utbildningsbakgrund motsvarande tekniskt gymnasium, god datorvana, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att tillgodogöra dig tekniska beskrivningar på såväl svenska som engelska. Tidigare arbete i mast samt behörighet för el och heta arbeten är meriterande

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Du är en riktig lagspelare som värdesätter ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracom Samhällsnäts tre kärnvärden; Ansvarstagande, Lösningsorienterade och Engagerade. Har du erfarenhet av att arbetsleda montage är detta meriterande.

 

Krav för tjänsten

Du innehar B-körkort och är van förare då det förekommer mycket bilkörning med servicebil, meriterande är även C- och E-kort.

Du klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast då mastintyg är ett krav

Eftersom arbetet innebär många resdagar per år måste du vara beredd på att mestadels vara på resande fot.

För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs och att godkänd bakgrundskontroll liksom godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, då tjänsten är i säkerhetsklass. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.

 

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast den 2022-08-05. Intervjuer görs löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

På Teracom anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och utvecklas på jobbet. När du jobbar på Teracom arbetar du med samhällsviktiga uppdrag och bidrar till ett tryggt och säkert Sverige.

 

Frågor om tjänsten

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Winberg eller Andreas Gleisner, Enhetschefer inom Installation. Lena Winberg: lena.winberg@teracom.se Andreas Gleisner: andreas.gleisner@teracom.se

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Lena Winberg

lena.winberg@teracom.se

08-55542510

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %