3 Installationstekniker till Region Syd

Med placering i Västra Götalands-, Jönköpings-, Hallands-, Kronobergs-, Blekinge eller i Örebro län
Ansök senast 2020-09-30

Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi ägs av svenska staten och våra kunder utgörs av både privata och offentliga aktörer. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare och finns på ca 50 orter i landet.


Är du intresserad av att arbeta i spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Är du ansvarstagande och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.


Nu söker vi tre Installationstekniker till Region Syd. Tjänsten är resande, Placeringsort kommer att vara beroende av var du bor. För den här tjänsten har vi anläggningar både i Västra Götalands-, Jönköpings-, Hallands-, Kronobergs-, Blekinge eller i Örebro län.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta med installation & driftsättning av utrustning såsom montage av transmissionsnät, telecom- och mobiltelesystem samt Wifi nät ute på våra och våra/kunders anläggningar i hela landet. I arbetet ingår även att säkerställa egenkontroll och vid behov besiktning av utfört arbete.

Det är ett fritt arbete där du och din kollega planerar och lägger upp arbetet för veckan. Ditt arbete innebär resor måndag till torsdag, då du tillsammans med en kollega arbetar och bor på annan ort. Eftersom resor sker på veckobasis är du ledig på fredagar.

Arbetet kräver därför att du har en god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad gentemot de kunder du möter i det dagliga arbetet. Vidare är du praktiskt lagd och gillar att arbeta med kroppen. Tjänsten passar dig som har eller vill få mer erfarenhet av installation, koaxialnät, fibernät och som vill komma in i ett företag med en härlig gemenskap. Tjänsten är en heltidstjänst 


Din profil

Du har en utbildningsbakgrund motsvarande tekniskt gymnasium, god datorvana, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att tillgodogöra dig tekniska beskrivningar på såväl svenska som engelska. Tidigare arbete i mast samt behörighet för el och heta arbeten är meriterande

Du gillar att ha frihet under ansvar och gillar resande och möjligheten att se stora delar av Sverige. Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Du är en riktig lagspelare som värdesätter ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Nytänkande och Enkelhet.


Krav för tjänsten

-Du innehar B-körkort och är van förare då del av arbetet består av bilkörning (servicebil) till och från anläggningar. Meriterande är även C- och E-kort

-Att du klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast då mastintyg är ett krav

--För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs.

-För anställning krävs även att godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, då tjänsten är i säkerhetsklass. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.

-Eftersom arbetet innebär boende på annan ort, måndag – torsdag är det viktigt att det är en livsstil som du föredrar. 

-För att vi ska kunna resa tillsammans bor alla i teamet i region syd


Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast den 2020-09-30 Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

På Teracom anser vi att olikheter mellan människor bidrar till ett dynamiskt, kreativt och utvecklande arbetsklimat. Vi ser därför varje rekrytering som ett sätt att öka mångfalden i företaget. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och utvecklas på jobbet. När du jobbar på Teracom arbetar du med samhällsviktiga uppdrag och bidrar till ett tryggt och säkert Sverige.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lennart Fridh, Enhetschef Installation, på 0702872534 eller lennart.fridh@teracom.se

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Lennart Fridh

lennart.fridh@teracom.se

0855542534

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %