Sommarjobba hos oss på Teracom

Stockholm
Ansök senast 2021-04-17

Ett land ska leda överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom Samhällsnät finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio. VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi ägs av svenska staten och våra kunder utgörs av både privata och offentliga aktörer. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet


Vill du vara en del av vårt team i sommar


Om du är över 18 år och går en teknikinriktad utbildning på högskola eller universitet är du välkommen att söka sommarjobb på Teracom.

Du kommer ingå i ett team som bland annat övervakar vår satellitplattform. Arbetsstyrkan består normalt av 6 personer och övervakningen sker dygnet runt. Initialt kommer du att jobba tvåskift för att senare gå över till treskift, d.v.s. dygnet runt.

Då arbetet tar tid att lära sig ser vi att vi kan lära upp dig under våren för att du sen ska kunna jobba självständigt i sommar. Vi vänder oss i första hand till dig som går 1,a eller 2,a året av utbildningen.

Arbetsplatsen är i våra lokaler i Stockholm.

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 16 april 2021 ansökningarna kommer att behandlas löpande, så vänta inte med att söka

Vid frågor kontakta Henrik Höglund, henrik.hoglund@teracom.se


Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

Henrik Höglund

henrik.hoglund@teracom.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %