Spontanansökan

Ospecificerad ort

Teracom Samhällsnät bidrar till ett tryggare samhälle genom att våra tjänster ser till att information och kommunikation kan fungera för de allra viktigaste samhällsfunktionerna även i kris och krig. Våra uppdrag inkluderar utsändningen av public servicekanalerna för radio och tv, beredskapsuppdraget Viktigt Meddelande till Allmänheten och ansvaret för kommunikationssystemet Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi utvecklar och levererar också allt fler beredskapstjänster samt olika typer av kommunikationslösningar till totalförsvarsviktiga aktörer.


Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Är du ansvarstagande och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!


För anställning krävs att ett godkänt drog- och alkoholtest genomförs och en godkänd bakgrundskontroll. En del av rekryteringsprocessen kommer även att innehålla en säkerhetsprövning samt registerkontroll som också behöver vara godkända. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.


Välkommen att skicka in din spontanansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
030
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
      Filerna får inte överstiga 50 MB
      Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
      Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

       

      5 %