Teracom söker höghöjdstekniker till Mora

Mora
Ansök senast 2019-08-31

Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Är du innovativ och gillar att tänka nytt? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss! På Teracom värnar vi om våra medarbetare och kan erbjuda en god kompetensutveckling samt balans mellan arbete och privatliv. Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett dynamiskt, kreativt och trivsamt arbetsklimat.

Vi på Anläggningsunderhåll, inom avdelningen Nätdrift, utför arbete i våra master på över 200 meters höjd runt om i hela Sverige.

Nu söker vi en Höghöjdstekniker till gruppen med hemvist i Mora med omnejd.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Höghöjdstekniker arbetar du i nära samarbete med resten av oss i teamet. Vi ansvarar för och utför montage på hög höjd av radiolänkutrustning, antennsystem, antenn-feeder samt tillhörande kablage. Vi utför även montage av combiner-system, gör inmätningar av antennsystem och annan utrustning, mastreparationer, staglinebyten, mastbesiktningar och kontroller samt även vissa åtgärder.


Din profil

Du är en person med tidigare erfarenhet av arbete i högmaster. Du har goda kunskaper om hur master och antennsystem är uppbyggda mekaniskt, om underhållsmetoder för stålkonstruktioner och för hur brister i konstruktionen kan påverka masternas funktion och säkerhet.

Du har en utbildningsbakgrund motsvarande tekniskt gymnasium, god datorvana, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att tillgodogöra dig tekniska beskrivningar på såväl svenska som engelska.

Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Du är en riktig lagspelare som värdesätter ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Nytänkande och Enkelhet. Har du erfarenhet av att arbetsleda montage är detta meriterande.


Krav för tjänsten

·       Du innehar B-körkort och är van förare då det förekommer mycket bilkörning med servicebil, meriterande är även C- och E-kort.

·       Du klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast då mastintyg är ett krav

·       Anställning sker efter godkänd bakgrundskontroll och registerkontroll då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

Eftersom arbetet innebär många resdagar per år måste du vara beredd på att mestadels vara på resande fot. För att vi ska kunna resa tillsammans bor alla i teamet inom en ca 10 mils radie från Mora.


Som en del i vårt långsiktiga arbete för en jämställd arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökanden.


Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast den 31 augusti 2019. Intervjuer görs löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Frågor om tjänsten

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Holmlund, Gruppchef Anläggningsunderhåll, på 08-555 422 42 eller anders.holmlund@teracom.se.


Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

Anders Holmlund

anders.holmlund@teracom.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Teracom söker höghöjdstekniker till Mora
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %