TERACOM söker skyddsvakter

Stockholm
Ansök senast 2019-09-22

Ett land ska leva överallt, oavsett – i glesbygd och storstad, vid kriser och omvälvande händelser. Det är just därför Teracom finns. Vi levererar robusta och säkra kommunikationstjänster som omfattar ansvar för marknätet för tv och radio, VMA (Viktigt Meddelande till Allmänheten) och Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi ägs av svenska staten och våra kunder utgörs av både privata och offentliga aktörer. Vårt uppdrag är viktigt för att samhället ska vara hållbart och tryggt. I Sverige är vi ca 500 medarbetare och finns på ca 50 orter i landet.

Teracom söker nu dig som är intresserad av att arbeta som skyddsvakt hos oss. Vi söker dig som redan är utbildad skyddsvakt eller dig som vill ta ett nytt kliv i karriären och utbilda dig till skyddsvakt i vår regi. Våra skyddsvakter arbetar vid objekt som har en samhällsviktig funktion i syfte att hindra spioneri, sabotage, eller terrorism mot skyddsobjektet eller förberedelse till detta.

Som skyddsvakt hos oss arbetar du i huvudsak med att bevaka skyddsobjekt från obehörigt intrång och i de fall bevakningsuppgiften kräver även avvisa, avlägsna och om dessa åtgärder inte är tillräckliga, tillfälligt omhänderta en person inom eller invid skyddsobjektet.

Vi söker dig som har en skyddsvaktutbildning idag eller som vill utbilda dig till skyddsvakt hos oss. Har du ingen skyddsvaktutbildning inleds din anställning med en utbildningsperiod. Efter att utbildningen är genomförd och godkänd kan du börja arbeta som skyddsvakt. Teracom tillhandahåller även vapenutbildning då företagets skyddsvakter bär vapen.

För att lyckas i rollen måste du kunna uppvisa proffsigt beteende kombinerat med hög servicekänsla och många gånger även ge ett representativt intryck.

Övrigt

 • För anställning krävs att du är godkänd som skyddsvakt av Länsstyrelsen eller efter fullgjord utbildning godkänns av länsstyrelsen
 • För denna tjänst krävs även godkänd registerkontroll och säkerhetsklassning
 • Arbetstid, helger och kvällar/nätter
 • Tjänsten innebär stationering i Stockholm, Lindhagen
 • Resor i tjänsten förekommer

Vi erbjuder

Hos Teracom får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. På Teracom strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

Ansökan

Intresserad? Skicka in din ansökan via länken senast den 2019-09-22. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta, Stefan Rydholm, Verksamhetsskyddschef, 08-555 422 44 eller stefan.rydholm@teracom.se


Kontaktperson

Stefan Rydholm

stefan.rydholm@teracom.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

TERACOM söker skyddsvakter
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %