Teknisk Support/Service Delivery hos Net1

Stockholm
Ansök senast 2020-02-16

Har du ett brinnande intresse för teknik och säkerhet och vill du arbeta i en kundorienterad roll som utmanar din analytiska sida?

I rollen som Teknisk Support och Service Delivery ansvarar du för att supportera befintliga och nyblivna företagskunder med Onboarding i frågor kopplade till deras tjänster och leveranser. Ärendena varierar i omfattning och komplexitet. Du supporterar främst över telefon och mail, där exempel på ärenden är problem med uppkoppling av deras M2M-tjänster, frågor kring abonnemang och tjänster samt frågor relaterade till industriell hårdvara och konfiguration. I din roll ingår det även arbetsuppgifter som rör mailutskick gällande planerade arbeten i nätet. Du arbetar med bolagets kärnkunder och håller en hög servicenivå. Du tillhör ett mindre team som präglas av god gemenskap, ett starkt tekniskt intresse och hög kunskap.

Vi söker dig som har

 • 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot IT/Teknik eller motsvarande kompetens
 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av kundtjänstarbete eller teknisk support där man arbetat mot företagskunder (starkt meriterande)
 • Ett brett tekniskt intresse kopplat mot IT
 • Talar svenska såväl som engelska obehindrat i både tal och skrift
 • God datorvana
 • Tidigare erfarenhet från att arbeta med mobilnät (starkt meriterande)
 • Tidigare erfarenhet från att arbeta inom bredbandsupport (starkt meriterande)
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med industriell hårdvara (starkt meriterande)

Vi ser att du trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar och självständigt strukturera och driva ditt arbete framåt. Du uppskattar att arbeta strukturerat och är noggrann i ditt arbetssätt. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera en kundanpassad och effektiv lösning. Vidare ser du ett värde i att arbeta i team tillsammans med kollegor och du har förmågan att hålla vad du lovar gentemot andra.

Övrig information

 • För denna tjänst krävs även godkänd registerkontroll och säkerhetsklassning
 • Tjänsten innebär stationering i Stockholm, Lindhagen
 • Heltidstjänst
 • Start omgående

Ansökan

Intresserad? Skicka in din ansökan via länken senast den 2020-02-16. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta, Melanie Cnattingius, melanie.cnattingius@net1.se


Om att jobba hos Net1

Hos oss är det högt i tak och du har möjlighet att påverka både ditt dagliga arbete som övergripande strategiska beslut. Vi lever efter frihet under eget ansvar men kräver också mycket av dig som individ, inte minst förmåga att samarbeta och driva ditt eget arbete. Du blir en del av ett lag där varje länk i kedjan är viktig. När var och en tar sitt ansvar syns det både i slutresultatet och att vi har nöjda kunder. Inom Teracomkoncernen har du även goda möjligheter till kompetensutveckling. Läs gärna mer om vart vi är på väg framöver: https://www.net1.se/nyheter/artiklar/sa-kommer-net1-att-utvecklas-framover/


Om företaget

Telekomoperatören Net1 bedriver idag telekommunikation via mobilt bredband och opererar i 450 MHz-bandet. Bland kunderna återfinns företagskunder samt statliga myndigheter och bolag med högt ställda krav på robusthet och tillgänglighet inom telekom. Net1 står inför en teknisk transformation vilket kommer att medföra unika möjligheter att erbjuda marknaden framtidens mobila kommunikationstjänster anpassade för samhällsviktiga verksamheters behov av säkra kommunikationslösningar. Net1 ingår i Teracomkoncernen.

Kontaktperson

Melanie Cnattingius

melanie.cnattingius@net1.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %