Installatörer med arbetsplats: Mälardalen

Ospecificerad ort
Ansök senast 2020-03-12

Gillar du att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor samt har intresse för teknik och installation? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Då kan det här vara rollen för dig!

 

Nu söker vi Installatörer till uppdrag främst runt Mälardalen, men arbeten i övriga Sverige förekommer. Tjänsten passar dig som har eller vill få mer erfarenhet av installation, koaxialnät, fibernät och som vill komma in i ett företag med härlig gemenskap. Tjänsten är resande men du kommer ha placering på någon av våra lokala ställen runt Mälardalen där teamet utgår ifrån. Tjänsten är en heltidstjänst

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som installatör kommer du att arbeta med installation, driftsättning, montage av transmissionsnät, telecom- och mobiltelesystem samt Wifi nät och styrsystem ute hos våra kunder i hela landet. Som installatör säkerställer du även egenkontroll och vid behov besiktning av utfört arbete.

Du kommer alltid att arbeta tillsammans med minst ytterligare en person och ni åker på veckobasis och arbetar måndag till torsdag och är sedan lediga fredag till söndag. Arbetet kräver att du därmed har samarbetsförmåga och att du är serviceorienterad gentemot de kunder du möter i det dagliga arbetet. Vidare är du praktiskt lagd och gillar att arbeta med kroppen.    

 

Din profil

Du har en utbildningsbakgrund motsvarande tekniskt gymnasium, god datorvana, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att tillgodogöra dig tekniska beskrivningar på såväl svenska som engelska. Tidigare arbete i mast samt behörighet för el och heta arbeten är meriterande

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Du är en riktig lagspelare som värdesätter ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Nytänkande och Enkelhet. Har du erfarenhet av att arbetsleda montage är detta meriterande.

  

Krav för tjänsten

- Du innehar B-körkort och är van förare då det förekommer mycket bilkörning med servicebil, meriterande är även C- och E-kort.

- Du klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast då mastintyg är ett krav

- Anställning sker efter godkänd bakgrundskontroll och registerkontroll då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

- Eftersom arbetet innebär många resdagar per år måste du vara beredd på att mestadels vara på resande fot.

- För att vi ska kunna resa tillsammans bor alla i teamet i området runt Mälardalen

 

Vi erbjuder

Hos Teracom får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang, stort ansvarstagande och kompetenta kollegor. På Teracom strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och trivsamt arbetsklimat.

 

Ansökan

Intresserad? Skicka in din ansökan via länken senast den 2020-03-12. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Enhetschef Installation Region Mitt, Lena Winberg på 08-555 425 10 eller lena.winberg@teracom.se.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Kontaktperson

Lena Winberg

lena.winberg@teracom.se

08-55542510

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %