Höghöjdstekniker till både Nord, Syd och mellersta Sverige

Ospecificerad ort
Ansök senast 2020-03-12

Gillar du att arbeta på högre höjder, och är intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Då kan det här vara rollen för dig!

 

Nu söker vi Höghöjdstekniker för utförande av arbeten i våra master på över 200 meters höjd runt om i hela Sverige. Tjänsten är resande men du kommer tillhöra ett team som har placering och utgår från någon av våra lokala ställen i norra, mellersta eller södra Sverige.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Höghöjdstekniker ansvarar du för och utför montage på hög höjd av radiolänkutrustning, antennsystem, antenn-feeder samt tillhörande kablage. Höghöjdstekniker utför även inmätningar av antennsystem och annan utrustning, mastreparationer, staglinebyten, mastbesiktningar och kontroller samt även vissa åtgärder.

Du kommer oftast arbeta i team mellan 4-5 personer. Ni åker ut till arbeten på veckobasis och arbetar måndag till torsdag och är sedan lediga fredag till söndag. Arbetet kräver att du därmed har god samarbetsförmåga och att du är serviceminded gentemot de kunder du möter i det dagliga arbetet.

 

Din profil

Du är en person med tidigare erfarenhet av arbete i högmaster. Du har goda kunskaper om hur master och antennsystem är uppbyggda mekaniskt, om underhållsmetoder för stålkonstruktioner och för hur brister i konstruktionen kan påverka masternas funktion och säkerhet.

Du har en utbildningsbakgrund motsvarande tekniskt gymnasium, god datorvana, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt att tillgodogöra dig tekniska beskrivningar på såväl svenska som engelska. Behörighet för el och heta arbeten är meriterande

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete. Du är en riktig lagspelare som värdesätter ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet. Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Nytänkande och Enkelhet. Har du erfarenhet av att arbetsleda montage är detta meriterande.

 

Krav för tjänsten

-Du innehar B-körkort och är van förare då det förekommer mycket bilkörning med servicebil, meriterande är även C- och E-kort.

-Du klarar läkarundersökning och utbildning för arbete i mast då mastintyg är ett krav

-Anställning sker efter godkänd bakgrundskontroll och registerkontroll då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

-Eftersom arbetet innebär många resdagar per år måste du vara beredd att mestadels vara på resande fot.

 

Vi erbjuder

Hos Teracom får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang, stort ansvarstagande och kompetenta kollegor. På Teracom strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och trivsamt arbetsklimat.

 

 

Ansökan

Intresserad? Skicka in din ansökan via länken senast den 2020-03-12. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta Enhetschef Installation Region Mitt, Lena Winberg på 08-555 425 10 eller lena.winberg@teracom.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Lena Winberg

lena.winberg@teracom.se

08-55542510

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %